MİSYON VE VİZYONUMUZ

MİSYON: Öğrencilerimizi, sahip olduklarının farkında olan, tarihinden güç alan, özgür ve sorgulayıcı düşünceyi benimseyen, sağlıklı ve güvenli eğitim ortamında, insani değerleri koruyan, çevreye duyarlı, kendi ve başkalarının sağlığına değer veren, bilinçli, başarılı, sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yükseköğretime  ve hayata hazırlamaktır.

VİZYON: Katılımcı ve ekip çalışmasına bağlı bir kurum kültürüne sahip sürekli gelişen ve ilerleyen, sağlıklı ve güvenli ortamda yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen, mezunu olmaktan gurur duyulan, her yönüyle üstün bir donarıma sahip ve referans noktası teşkil edebilecek değerleri barındıran bir okul olmaktır. Bu amaçla yapacağımız her türlü çalışmada diğer eğitim kurumlarına " MODEL OLMAK"tır.

19.11.2020 5256