SEFERİHİSAR NECAT HEPKON ANADOLU LİSESİ TARİHÇESİ

01.12.2019 6493

SEFERİHİSAR NECAT HEPKON ANADOLU LİSESİ

Seferihisar Necat Hepkon Anadolu Lisesi, Seferihisar Anadolu Lisesi adıyla 2005 yılında öğretime açılmıştır.2005-2006 öğretim yılında başlayan eğitim faaliyetleri, Seferihisar İMKB Endüstri Meslek Lisesi'nin binasında ve dersliklerinde bir süre devam etmiştir.

Daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüyle imzalanan protokol gereği 2006 yılının başında Seferihisar'da bulunan Necat HEPKON Beden Eğitimi Yüksek Okulu binasına geçici olarak taşınmıştır.

Okulumuz şu anda 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında hayırsever Necat HEPKON tarafından yaptırılan 21 derslikli yeni binada hizmet vermeye devam etmektedir.

Okulumuz, yüksek eğitim kalitesi ve deneyimli kadrosuyla kurulduğu günden bugüne kadar çok sayıda öğrencimizi üniversiteli yapmıştır. Bunun yanında sosyal,kültürel ve sportif alanlarda donanımlı öğrenciler yetiştirmektedir ve bu alanlarda başarılı çalışmalara öncülük etmektedir.

Kurumumuz hakkında bilgi almak için tıklayın.