SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL YETİŞKİN'İ ZİYARET ETTİK.

Okul Müdürümüz Ahmet YÜRÜMEZ, Müdür Yardımcımız Tuba KULAK ÇAVLI, İngilizce Öğretmenlerimiz Şefika TATAR ile Gül Özmen KURT Seferihisar Belediye Başkanı İsmail YETİŞKİN'i ziyaret ederek okulumuzun Erasmus+ Ka210 Sch- Slow City of Slow School projesi hakkında bilgi verdiler. Proje kapsamında güvenilir ve sürdürülebilir gıda için ata tohumlarından oluşturulan fidelerin  dikiminde Seferihisar Can Yücel Tohum Merkezi ve Seferihisar Belediyesi Tarımsal Hizmetler personelinin katkılarından dolayı başkanımıza teşekkürlerimizi ilettik. İsmail YETİŞKİN Seferihisar Belediyesi olarak proje kapsamında yapabilecekleri bir şey olduğunda her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Sayın başkanımıza misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

20.04.2022 1068