Okul Müdürümüz Ahmet YÜRÜMEZ'in

Okul Müdürümüz Ahmet YÜRÜMEZ'in "ENGELLİLER HAFTASI" mesajı

Engellilik sadece bireyin ya da mensubu olduğu toplumun değil, tüm insanlığın ortak sorunudur. Bundan dolayıdır ki, Engelliler Haftası yalnız ülkemizde değil, Birleşmiş Milletlere üye tüm ülkelerde değerlendirilmekte ve engellilerin sorunlarına çözüm aranmaktadır.

Engelli vatandaşlarımızın bakımından asıl önemli olan engellilerin eğitim imkânlarının hazırlanması suretiyle toplumla kaynaştırılması, toplumun ayrılmaz bir parçası haline getirilmesi ve nihayetinde istihdam şartlarını yaratarak, ekonomiye etkin bir şekilde katılımlarının sağlanmasıdır.

Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın artması dileğiyle, Engelliler Haftası´nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum.

13.05.2021 15101