2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN MESAJI

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN MESAJI

Değerli Öğretmenlerim, Sevgili Öğrencilerim ve Saygıdeğer veliler ;

Pandemi önlemleri nedeni ile ara verilen eğitim öğretime yeniden başlamanın heyecanı içindeyiz.

Hayallerimizi gerçekleştireceğimiz, başarılı çalışmalarımızı hep birlikte taçlandıracağımız ve yeni hedeflere ulaşacağımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılının değerli öğretmenlerimize, saygıdeğer velilerimize ve kıymetli öğrencilerimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Sevgili Öğrencilerim;

Başarılarla dolu kaliteli bir hayatı fazlasıyla hak ediyorsunuz. Bunu gerçekleştirecek her türlü bilgi birikimine ve yeteneğe sahipsiniz. Kendinize tüm yüreğinizle inanın ve güvenin. NHAL ailesi olarak her zaman sizin yanınızda olacağız ve her alanda sizleri  destekleyeceğiz. Sizlere güveniyor ve sizleri sevgiyle kucaklıyoruz.

Kıymetli Veliler;

Öğrenci, okul yönetimi, öğretmen ve veli arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim öğrencilerimizin ve bizlerin başarısını arttıracaktır. Bu yüzden okulumuzla sürekli diyalog ve işbirliği içerisinde olmanızı önemsiyoruz. Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden destekleyerek her zaman onların yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyor, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.

AHMET YÜRÜMEZ – OKUL MÜDÜRÜ

04.09.2021 4659